Planning

De werkzaamheden in de gemeente Nissewaard worden zo goed mogelijk vooraf gepland.
Het kan voorkomen dat wij wegens onvoorziene omstandigheden enigszins moeten afwijken van onze planning. Wijzigingen worden zo snel mogelijk op de homepage van deze website gepubliceerd. In onderstaand overzicht kunt u zien op welke datum wij in welk deel verwachten bezig te zijn.

 • Planningsoverzicht

  • Hier vindt u de globale planning voor het reinigen en inspecteren van de riolering in Nissewaard.

   Vanaf week 30 zullen wij in de wijken Maaswijk-Oost (week 30-31), De Waayer (week 32-35) en Abbenbroek (week 36-39) de reiniging en inspectie werkzaamheden uitvoeren. 

   Het werk dat wij uitvoeren is weer- en gebiedsafhankelijk. De praktijk leert dat de aanwezigheid van de bekende gele auto's meestal een voldoende signaal is om de onderstaande maatregelen te treffen.

   Het riool wordt gereinigd door de rioolbuis van binnenuit schoon te spuiten met water onder hogedruk en het opzuigen van het vrijgekomen vuil. Soms komt het voor dat er water uit de wc-pot of wastafel spettert. U kunt maatregelen nemen om dit te voorkomen, te weten: sluit het deksel van de wc en sluit aanrecht en wastafel af met een stop in de afvoer en laat er eventueel wat water in staan.

   Ook kan het gebeuren dat door het reinigen van de riolering stankafsluiters in uw riolering worden leeggezogen. Hierdoor kan stankoverlast ontstaan. Door de stankafsluiters weer te vullen met water wordt deze overlast snel verholpen.

Vraag hier uw informatie aan
ontvang binnen 24 uur een reactie.

Innovatief

ONDERGRONDS

Disclaimer
Links

nissewaard

Privacy Statement
logo vandervalk degroot
vandervalk degroot footer
vandervalk+de groot